Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bornoz almak

Rüyada bornoz almak

Rüyada bornoz almak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bornoz almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Rüyada siyah bornoz görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bornoz aldığını görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada bornozlu erkek görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil bornoz görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada birini bornozla görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bornoz almak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı bornoz görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments