Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı bornoz giymek

Rüyada sarı bornoz giymek

Rüyada sarı bornoz giymek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada sarı bornoz giymek gördüyseniz:

  • Geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek için çalışmalısınız.

Rüyada sarı bornoz giymek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı bornoz görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, zorlukların aşılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi bornoz giymek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bornoz giymek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bornoz giymek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı bornoz giymek işlerin yavaşlayacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada mor bornoz giymek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments