Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanı boğmak

Rüyada insanı boğmak

Rüyada insanı boğmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanı boğmak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkması zor kişilerin size ayak uydurmasını beklemeyin.

Rüyada insan boğmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada insanı boğmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanı boğmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet eder.

Rüyada suda insan boğmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, şen kahkahalar atacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanı suda boğmak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, büyük bir projeye girileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına delalettir.

Rüyada suda birini boğmak fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini boğmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi boğmak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments