Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını boğmak

Rüyada kızını boğmak

Rüyada kızını boğmak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işarettir.

Rüyada kızını boğmak gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir.

Rüyada kızını boğmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Rüyada şeytan boğmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, şansının da açık olacağına, güven kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada biri boğmak iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemi boğmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada kadın boğmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek boğmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, maddi açıdan rahat edileceğine yorulur.

Rüyada şeytanın boğduğunu görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu boğmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments