Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayı boğmak

Rüyada kocayı boğmak

Rüyada kocayı boğmak korkularının sona ereceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kocayı boğmak gördüyseniz:

  • Paranızı korumanıza yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kocayı boğmak hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine işarettir.

Rüyada kocasını boğmak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini boğduğunu görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğini boğmak daha fazla kazanç elde edeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cini boğmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde birini boğmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada güvercin boğmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işarettir.

Rüyada düşmanını boğmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments