Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendini boğmak

Rüyada kendi kendini boğmak

Rüyada kendi kendini boğmak zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kendini boğmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek her şeye hazırlıklısınız veya kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

Rüyada kadın boğmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada annesini boğmak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanı boğmak fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, güzel işlere imza atacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı boğmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalettir.

Rüyada insan boğmak büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytan boğmak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, şifa edineceğine tabir olunur.

Rüyada karga boğmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt boğmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments