Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka biriyle evli görmek

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle evli gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri açıklamaya çalışmak oldukça zor olabilir.

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine rivayet eder.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada başka biriyle evli olduğunu görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada evliyken başka biriyle nişanlanmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine delalettir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments