Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birisiyle evli olmak

Rüyada başka birisiyle evli olmak

Rüyada başka birisiyle evli olmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başka birisiyle evli olmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk almanız gereken konular daha da fazlalaşabilir.

Rüyada evliyken başka biriyle öpüşmek yakında başlayacak aşk macerasına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini başka biriyle evli görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalettir.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birisiyle evli olmak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada evliyken başka birini sevmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, yaşamına renk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli birini başka biriyle evli görmek edilen duaların kabul edileceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments