Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, başarılarının sürekli olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemelisiniz.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, tüm kederinin uçup gideceğine yorulur.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments