Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi başka kadınla görmek

Rüyada eşi başka kadınla görmek

Rüyada eşi başka kadınla görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına delalettir.

Rüyada eşi başka kadınla gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek çok güzel adımlar atılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek dertlerine derman bulacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşi başka kadınla görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments