Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek

Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek

Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek nasibin bollaşacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına inanılır.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek anne ve baba duası alınacağına, kazancının çoğalacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, üzgün ve hasta olacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Rüyada eşini başka bir kadınla görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments