Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka kadınla aldatmak

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, dertlerine derman bulacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak kimse ile tartışmayacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada eşini başkasıyla aldatmak her anlamda güçleneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşi aldatmak kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşine aldatmak sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada eşini arkadaşıyla aldatmak daha güçlü bir hale geleceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet eder.

Rüyada eş aldatmak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kolaylığa kavuşacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kadını aldatmak hayır işleri yapacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, tüm isteklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments