Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başı kapalı görmek

Rüyada eşini başı kapalı görmek

Rüyada eşini başı kapalı görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başı kapalı gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Rüyada eşini başı kapalı görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada birini başı kapalı görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadın görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başı kapalı erkek görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mutlu olacağınıza işarettir.

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, kafasını rahatlatacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments