Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı kapalı kadını açık görmek

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek hiç istemediği işlere gireceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bereketli işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadını açık gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar, tartışmacı kişiler veya sizin asla davranmayacağınız şekilde davrananlar sizi kızdırabilir.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık kadını kapalı görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık bir kadını kapalı görmek can derdine düşeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada başı kapalı kadın görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada başı açık kadın görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments