Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı açık birini kapalı görmek

Rüyada başı açık birini kapalı görmek

Rüyada başı açık birini kapalı görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, darlığa düşmeyeceğine, sorunlarından arınacağına, malının ve parasının çoğalacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, güzel günlerin geleceğine, işinde itibar edineceğine alamet eder.

Rüyada başı açık birini kapalı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin esprileri, boşboğazlıkları ya da kritikleri imajınıza sizi incitebilir veya zor durumda bırakabilir.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işarettir.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada açık kadını kapalı görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı birini açık görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işarettir.

Rüyada kapalı bayanı açık görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye delalettir.

Rüyada kapalıyı açık görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments