Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı kapalı kadın görmek

Rüyada başı kapalı kadın görmek

Rüyada başı kapalı kadın görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadın gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek mutluluğa ve neşeye, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalet eder.

Rüyada başı kapalı kadın görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, duaların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada eşini başı kapalı görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı kapalı olmak tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada başı kapalı olduğunu görmek bunu da herkese ilan edeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kendini başı kapalı görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başı kapalı erkek görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments