Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini başı kapalı görmek

Rüyada birini başı kapalı görmek

Rüyada birini başı kapalı görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, ona yardımcı olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret eder.

Rüyada birini başı kapalı gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu bir gelişme kaydedeceksiniz.

Rüyada başı kapalı olmak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı kapalı erkek görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada başı kapalı birini görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek büyük bir mala sahip olacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada birini başı kapalı görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, el açmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok sağlıklı olunacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı kapalı olduğunu görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işarettir.

Rüyada kendini başı kapalı görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments