Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı kapalı birini açık görmek

Rüyada başı kapalı birini açık görmek

Rüyada başı kapalı birini açık görmek önünün açılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, başarısının azalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı kapalı birini açık gördüyseniz:

  • Seminer, kurs veya konferanslara katılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle samimi diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işaret eder.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı bir insanın saçını açık görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kurtuluşu yakalayacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalettir.

Rüyada kapalı bayanı saçı açık görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık kızı kapalı görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı birinin açık olduğunu görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, kötü haberler alacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı birini saçı açık görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments