Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı kapalı erkek görmek

Rüyada başı kapalı erkek görmek

Rüyada başı kapalı erkek görmek kendini her konuda geliştireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı kapalı erkek gördüyseniz:

  • Kültürel aktiviteler esnasında değerli bilgiler keşfedebilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada başı kapalı erkek görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulur.

Rüyada başı kapalı kadın görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına tabir olunur.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başı kapalı olmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başı kapalı olduğunu görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, canının sağ olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments