Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ekmeğinin azalmayacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını başı kapalı gördüyseniz:

  • Belli konular çok yakında sonuçlanacak, siz bekleyerek vakti uzatmayın.

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada birini başı kapalı görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, günah işleyeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada başı kapalı birini görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini başı kapalı görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada başı kapalı olmak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments