Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini askere gittiğini görmek

Rüyada eşini askere gittiğini görmek

Rüyada eşini askere gittiğini görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, haberler alacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Rüyada eşini askere gittiğini gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşabilir veya özlediğiniz bir kişiyle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada eşini askere yollamak kara kara düşüneceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin asker olduğunu görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin askere gideceğini görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini askere göndermek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini askere gittiğini görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada eşinin askerden geldiğini görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada asker eşi görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada eşini asker göndermek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, prestij kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments