Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin askere gideceğini görmek

Rüyada eşinin askere gideceğini görmek

Rüyada eşinin askere gideceğini görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin askere gideceğini gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Rüyada eşinin askere gideceğini görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini askere gittiğini görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada eşini askere giderken görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eşini asker olarak görmek işlerinin aksayacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada eşini askere yollamak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Rüyada eşini asker göndermek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada eşinin askere gittiğini görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Rüyada asker eşi görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments