Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini askere göndermek

Rüyada eşini askere göndermek

Rüyada eşini askere göndermek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini askere göndermek gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğinizi ilgilendiren duygusal konular kendini gösterebilir.

Rüyada eşi askere göndermek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada eşini asker göndermek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine delalettir.

Rüyada eşini askere göndermek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulur.

Rüyada asker göndermek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulur.

Rüyada oğlunu askere göndermek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşimi askere göndermek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini askere göndermek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işarettir.

Rüyada askere göndermek gerginliğin biteceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments