Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini asker göndermek

Rüyada eşini asker göndermek

Rüyada eşini asker göndermek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, evindeki huzurun bozulacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini asker göndermek gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada eşi askere göndermek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada eşini asker göndermek kötü günler yaşanacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada eşini askere göndermek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet etmektedir.

Rüyada askere göndermek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada asker göndermek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada birini askere göndermek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı askere göndermek sıkıntılarının biteceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada bir yakınını askere göndermek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments