Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini askere yollamak

Rüyada eşini askere yollamak

Rüyada eşini askere yollamak sorunlarını halletmeyi bileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada eşini askere yollamak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada eşini askere yollamak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına yorulur.

Rüyada oğlunu askere yollamak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker yollamak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, eğleneceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını askere yollamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, bol hayır duası alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına alamet eder.

Rüyada askere yollamak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini askere yollamak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi askere yollamak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu askere yollamak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, geçim derdinden kurtulacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments