Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin asker olduğunu görmek

Rüyada eşinin asker olduğunu görmek

Rüyada eşinin asker olduğunu görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, aile hayatının hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin asker olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada eşini askere giderken görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, gözyaşı dökeceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eşini asker olarak görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada eşinin askerden geldiğini görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet eder.

Rüyada eşini asker göndermek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini askere yollamak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, önemli kararlar alınacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin askere gideceğini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada asker eşi görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek endişelerini silip atacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments