Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker eşi görmek

Rüyada asker eşi görmek

Rüyada asker eşi görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, bereket ve huzur geleceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker eşi gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada eşini asker olarak görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşini askere gittiğini görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin askere gideceğini görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, karın artacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalettir.

Rüyada eşini askere uğurlamak geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşi askere göndermek başına türlü belalar geleceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini asker göndermek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, rahat bir döneme gireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin askerden geldiğini görmek aksiliklerin baş göstereceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments