Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin askerden geldiğini görmek

Rüyada eşinin askerden geldiğini görmek

Rüyada eşinin askerden geldiğini görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada eşinin askerden geldiğini görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kazançlı adımlar atılacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, edilen duaların kabul edileceğine işarettir.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada askere gidip gelmek kendine döneceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada askerden erken gelmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işini büyüteceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments