Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini askere giderken görmek

Rüyada eşini askere giderken görmek

Rüyada eşini askere giderken görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, bir işe soyunacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kazancın artmasına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini askere giderken gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamak, düşündüklerinizi söylemek için bir süredir ihtiyacınız olan dinleyicilere kavuşabilirsiniz.

Rüyada eşini askere giderken görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini askere giderken görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını askere giderken görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını askere giderken görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kendini askere giderken görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere giderken görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada kızı askere giderken görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments