Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını askere giderken görmek

Rüyada kocasını askere giderken görmek

Rüyada kocasını askere giderken görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını askere giderken gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizden yaşça büyük kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada kocasını askere giderken görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, yurtdışına gidileceğine işarettir.

Rüyada kocasını hacca giderken görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, mevki kazanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını askere giderken görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, işlerin düze çıkarılacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini askere giderken görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini askere giderken görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine işaret eder.

Rüyada birini askere giderken görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı askere giderken görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments