Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere giderken görmek

Rüyada askere giderken görmek

Rüyada askere giderken görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, zor zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askere giderken gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada yakınını askere giderken görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini askere giderken görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına alamet eder.

Rüyada eşini askere giderken görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına işarettir.

Rüyada birini askere giderken görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini askere giderken görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisini ona adayacağına işaret eder.

Rüyada kızı askere giderken görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments