Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini askere giderken görmek

Rüyada sevdiğini askere giderken görmek

Rüyada sevdiğini askere giderken görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini askere giderken gördüyseniz:

  • İletişim sorunları veya seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğini askere giderken görmek eğlenceli günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, çıkış yolları bulacağına delalet eder.

Rüyada kızı askere giderken görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınını askere giderken görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, iyi geçiminin devam edeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunu askere giderken görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, kötü durumlara düşeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini askere giderken görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini askere giderken görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, şansının kötüye gideceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Rüyada kendini askere giderken görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments