Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını askere giderken görmek

Rüyada başkasını askere giderken görmek

Rüyada başkasını askere giderken görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hainlik yapacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, rahatının bozulacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını askere giderken gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi yavaş yavaş yeniden kazanmaya başlıyorsunuz.

Rüyada sevdiğini askere giderken görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine inanılır.

Rüyada birini askere giderken görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek büyük bir yenilgi alacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada kendini askere giderken görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kızı askere giderken görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınını askere giderken görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada eşini askere giderken görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, adının fesada karışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments