Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı askere giderken görmek

Rüyada kızı askere giderken görmek

Rüyada kızı askere giderken görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, güzel günler görüleceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada kızı askere giderken gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şey gerçekleşmeye yakın görünüyor.

Rüyada kızı askere giderken görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada askere giderken görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına işaret etmektedir.

Rüyada kendini askere giderken görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını askere giderken görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını askere giderken görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek kişinin geri planda kalacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini askere giderken görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments