Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini askere giderken görmek

Rüyada kendini askere giderken görmek

Rüyada kendini askere giderken görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kırılan kalbin onarılacağına, sorunlarını aşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini askere giderken gördüyseniz:

  • Bazı konuların aslını öğrenmek zor olabilir.

Rüyada yakınını askere giderken görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına yorulur.

Rüyada başkasını askere giderken görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, onurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada eşini askere giderken görmek insanları kıracağına, üzeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına yorulur.

Rüyada askere giderken görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına yorulur.

Rüyada oğlunu askere giderken görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada kendini askere giderken görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments