Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını askere giderken görmek

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, kederlerinin son bulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını askere giderken gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınını askere giderken görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, uzaktan haberler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere giderken görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini askere giderken görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini askere giderken görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birini askere giderken görmek hevesinin kursağında kalacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments