Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafire yemek yedirmek

Rüyada misafire yemek yedirmek

Rüyada misafire yemek yedirmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada misafire yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Rüyada misafirlere yemek yedirmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, büyük atılımların yapılacağına işaret eder.

Rüyada misafire yemek yedirmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafire balık yedirmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafire et yedirmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada misafir yedirmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yemekli misafir ağırlamak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına delalet eder.

Rüyada misafire yemek yapmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafire yemek pişirmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments