Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iftar yemeği yediğini görmek

Rüyada iftar yemeği yediğini görmek

Rüyada iftar yemeği yediğini görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sağlığını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iftar yemeği yediğini gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada iftar yemeği yediğini görmek komşularla ters düşüleceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iftar yemeğine gitmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada iftar yemeği vermek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yeni bir hayat kurulacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada iftar yemeği hazırlamak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine tabir olunur.

Rüyada iftar yemeği verdiğini görmek başarılı adımlar atılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada iftara çağırmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına alamet eder.

Rüyada iftara davet edilmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada iftarı beklemek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments