Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine masaj yapmak

Rüyada eşine masaj yapmak

Rüyada eşine masaj yapmak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, üzüntülü haberler alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, rütbesinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada eşine masaj yapmak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada omuza masaj yapmak verimin ve bereketin geleceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babaya masaj yapmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada birine kalp masajı yapmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, güzel günlerle tanışılacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin başına masaj yapmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine masaj yapmak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada bir bayana masaj yapmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments