Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayana masaj yapmak

Rüyada bir bayana masaj yapmak

Rüyada bir bayana masaj yapmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bayana masaj yapmak gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz.

Rüyada bir bayana masaj yapmak amaçlarına nail olacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başbakana masaj yapmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kalp masajı yapmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada ölüye masaj yapmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine masaj yapmak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments