Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaya masaj yapmak

Rüyada babaya masaj yapmak

Rüyada babaya masaj yapmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, rütbesinin yükseleceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, konfor içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babaya masaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Rüyada babaya masaj yapmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğe masaj yapmak hacetinizin giderilmesine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine masaj yapmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, günah işlemekten korunacağına inanılır.

Rüyada eşine masaj yapmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, daha fazla para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneye masaj yapmak bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, süzüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birine masaj yapmak hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, prestij kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kadına masaj yapmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments