Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kalp masajı yapmak

Rüyada birine kalp masajı yapmak

Rüyada birine kalp masajı yapmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, işinde dar boğaza gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine kalp masajı yapmak gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada kalp masajı yapmak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbe masaj yapmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, çok üzüleceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, fırsatların heba edileceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada birine kalp masajı yapmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kendisini keşfedeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp masajı yaptığını görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kalp masajı görmek rahat bir döneme gireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments