Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine masaj yapmak

Rüyada ölmüş birine masaj yapmak

Rüyada ölmüş birine masaj yapmak zaman zaman kişiyi ezeceğine, güzel günlere kavuşacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalettir.

Rüyada anneye masaj yapmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine kalp masajı yapmak düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada ölen birine masaj yapmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, kendisi paralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak stresten uzaklaşacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada babaya masaj yapmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birisine masaj yapmak herkesin dikkatinin çekileceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments