Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye masaj yapmak

Rüyada sevgiliye masaj yapmak

Rüyada sevgiliye masaj yapmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine inanılır.

Rüyada ölen birine masaj yapmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneye masaj yapmak maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada ayak masajı yapmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak işlerinin azalacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbe masaj yapmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments