Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başına masaj yapmak

Rüyada birinin başına masaj yapmak

Rüyada birinin başına masaj yapmak çok büyük özgüven kazanacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, çok büyük adımlar atacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin başına masaj yapmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık nedeniyle kayıplar yaşanabilir.

Rüyada birinin başına masaj yapmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada anneye masaj yapmak ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kadına masaj yapmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada omuza masaj yapmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kendini bunu başaracağına inanılır.

Rüyada birine kalp masajı yapmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, ticarete adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbe masaj yapmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments