Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuza masaj yapmak

Rüyada omuza masaj yapmak

Rüyada omuza masaj yapmak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, borçlanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada omuza masaj yapmak gördüyseniz:

  • Etki alanınızı genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada omuza masaj yapmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına delalettir.

Rüyada ölen birine masaj yapmak dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kazancının yerine gelmesine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, ümitlerinin son bulacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada anneye masaj yapmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kalp masajı yapmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada başkasına masaj yapmak mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalbe masaj yapmak iyi zamanlar geçireceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments