Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Bir işe atılmak ya da yaratıcı bir adım atmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kendi patronu olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına yorulur.

Rüyada kelepçe takılmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine delalettir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına alamet eder.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, şerefe ve izzete inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments