Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine yorulur.

Rüyada birine kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar neticelenebilir.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, planlı ve programlı davranacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kelepçe takılmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek fırsatların elden kaçacağına, sözleri tutulacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments