Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, rahat bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulur.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz sorumluluklarınızı telafi yoluna gidebilirsiniz.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, dileklerinin yerine geleceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulur.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kelepçe takılmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, zor günlerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine delalettir.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine işaret eder.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, yakın akrabadan gelecek habere yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments