Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, hayatın yoluna gireceğine, kurulu düzeninin olacağına, talihinizin artacağına, ne yöne gideceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Aslen bazı planları olabilir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek imkânların çok daha iyi olacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, maddi olarak güç kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, malından ve parasından kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, mali olarak küçüleceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulur.

Rüyada kelepçe takılmak rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments